Toerisme: Isle of Man TT richt nieuw reisbureau op

Tekst: Bart Jacobs

Foto's: Isle of Man TT

 

De Isle of Man TT en sinds enkele jaren ook de Classic TT op datzelfde eiland, staan op heel wat motorrijders' bucket list. Maar gelegen in de Ierse Zee is het niet zo simpel om het eiland te bereiken. Om motor(sport)liefhebbers, met of zonder hun eigen motorfiets, toch op het eiland te krijgen heeft de organisatie van de Isle of Man TT en Classic TT zelf een nieuw reisbureau opgericht: Iomtt Travel.

 

Via IomTT Travel kan je een overtocht per ferry of een vlucht naar de luchthaven van Douglas boeken, om zo het eiland Man te bereiken. Iom TT Travel helpt ook bij het boeken van accommodatie ter plekke. Verblijven ter plekke tijdens beide evenementen kan op verschillende wijzen. Je kan opteren om te kamperen en te overnachten in een tent. Mensen die iets meer op hun comfort gesteld zijn kunnen dan weer voor Glamping kiezen waarbij je in luxe-tenten overnacht. Ook overnachtingen in je eigen motorhome zijn mogelijk. Verder kan je ook terplaatse in een bed-and-breakfast verblijven of een appartement huren en uiteraard beschikken ze op Man ook over Hotels.

 

Alle mogelijkheden om naar en van Man te reizen en er te verblijven vind je op de website van Iomtt Travel: www.iomtt.com/travel

Facebook comments