Special Metal: Kawasaki Z650 MRS Flat Track

De heropleving van de Flat Track-sport laat zich ook in Europa voelen. Zo presenteerde Kawasaki France gisteren een speciale Flat Track-versie van de Z650. Voluit heet deze special de Kawasaki Z650 MRS Flat Track. De machine is een realisatie van de Franse custombouwer Oficina MRS. Oficina MRS bouwde eerder al een Café Racer-versie van de Kawasaki Vulcan S. Daar waren ze bij Kawasaki France zo tevreden over dat ze de custombouwer nu een exemplaar van de populaire Z650 naked bike toe stopten. De opdracht luidde deze maal: 'bouw een flat track-machine".

Oficina MRS was Kawasaki France dankbaar voor de tweede opdracht maar stelde ook meteen dat deze een stuk veeleisender was in vergelijking met de eerste. Niettemin was de custombouwer zelf tevreden met het eindresultaat. Dat was dermate verbluffend  dat Kawasaki France naar de Studio Harcourt in Parijs trok voor de officiële fotosessie van de Z650 MRS Flat Track. Die Studio Harcourt staat bekend voor haar unieke verlichting en schaduwstijl, waardoor de kleuren van de machine nog beter naar voren kwamen tijdens de fotosessie.
De Kawasaki Z650 MRS werd gisteren voor het eerst aan het publiek getoond op het “Chantilly Art & Elegance Richard Mille” event op het kasteel van Chantilly nabij Parijs.Bekijk de Kawasaki Z650 MRS Flat Tack in de galerij hieronder.

 

Facebook comments