Productnieuws: Kappa K400N topkoffer

De K400N topkoffer heeft elegantie en doeltreffendheid naar het dagelijks gebruik van de scooter gebracht.

Met 40 liter inhoud kan de nieuwe K400N topkoffer gemakkelijk een integraalhelm opbergen of 3 kg bagage.

De K400N maakt deel uit van de Monolock ® familie die gekenmerkt wordt door een lichte constructie en een rechtere bevestiging. Hij richt zich vooral op scooters en motorfietsen met een kleine cilinderinhoud. Het losmaken van de koffer en het openen van het deksel gebeurt met één sleutel. De bevestiging met drie punten is er op gericht om een zo groot mogelijk contactoppervlak met de scooter te bekomen. Elke Monolock ® topkoffer van Kappa wordt geleverd met een standaard plaat die gemakkelijk aan te passen is aan de meeste scooters en motoren die met een origineel draagrek zijn uitgerust.

Het uitklapbare handvat is helemaal geïntegreerd in het design van de topkoffer.

De grote innovatie op deze K400N is de sluiting van het kofferdeksel. Een het deksel open is, volstaat één simpele druk om het opnieuw te sluiten. Dit zal de professionele gebruikers tot grote tevredenheid stemmen.

Op het vlak van uiterlijk is de K400N beschikbaar met diverse achterframes zoals de rode (K400N) of getinte (K400NT) versie. Er zijn ook kofferdeksels in diverse kleuren beschikbaar, het gebruik daarvan zorgt ervoor dat de topkoffer beter past bij de scooter.

In het Kappa gamma bevindt zich ook een soepele binnentas TK756 die perfect past in deze topkoffer. Dit is handig voor wie de inhoud van de topkoffer wil meenemen, zonder hem lost te maken van de scooter of motor.

De veiligheid van het slot en de bevestiging kan nog verder verbeterd worden door een KSL101 slot. Dit systeem dat ook al bestaat op andere hoogwaardige Kappa koffers bemoeilijkt het inbreken of het stelen van de koffer.

Op het vlak van uiterlijk valt de carbon-wafelstructuur op, een detail dat aandacht trekt en wijst op de hoogwaardige afwerking van deze Kappa topkoffer.

 

Kappa wordt in België gedistribueerd door iPstore.be

Facebook comments