Najaarseditie Moto Retro Wieze op 16 & 17 september

Moto Retro Wieze duikt op 16 & 17 september in de wondere wereld van de geraffineerde Italiaanse sportbrommers.“Creativiteit en Innovatie, Design en Technologie”, dàt was de lijfspreuk van de constructeurs in het na-oorlogse Italië en Moto Retro Wieze zet er de volle schijnwerpers op.

Op de Expo-stand voert de Maserati 50 T2 ‘Rospo’ Super Sport uit 1958 de tentoonstelling aan in het gezelschap van de pareltjes van Itom, Demm, Mondial, Garelli, Italjet, Beta, Giullietta...!

Langs de zijde van de exposanten zijn beide hallen met binnen- en buitenlandse handelaars alsmede met private verkopers volgeboekt.  Meerdere onder hen hebben aangegeven hun aanbod op het thema te zullen afstemmen zodat de bezoekers niet alleen deze unieke expo zullen kunnen bewonderen maar ook de gelegenheid zullen hebben om een begeerde Italiaanse motorfiets mee naar huis te nemen.

 

Parking Oktoberhallen Wieze

Zaterdag
• vrij parkeren voor motorrijders
• van 09u30 tot 11u: nagenoeg volzet vanaf 10u tot 's middags voor auto's
• vanaf 12u : enkele plaatsen beschikbaar voor auto's
• vanaf 13u : meerdere plaatsen vrij voor autobestuurders

Zondag
• vrij parkeren voor motorrijders
• van 09u30 tot 17u: steeds plaatsen vrij.
 
Gratis parkeermogelijkheid is er ook in de zijstraten rond de Oktoberhallen en achter de kerk richting Gijzegem.  Wie uitsluitend komt voor de gezelligheid, het rondkuieren en het nagenieten aan de ACE-bar vermijdt best de kopersdrukte op zaterdagochtend....

Openingsuren Moto Retro Wieze
De beurs opent op zaterdag 16 september en zondag 17 september traditiegetrouw om 9u30 maar ‘s zaterdags kunnen de traditionele vroege bezoekers hun ticket reeds een uur vroeger aanschaffen, om 8u30 dus, en plaatsnemen in het bargedeelte van Hal 1. Dit geldt niet voor zondagochtend.

De parking wordt telkens om 8u geopend voor de bezoekers. Voor wie met de motor komt is deze parking gratis. De beurs blijft zowel ‘s zaterdags als ‘s zondags geopend tot 17u. Om 17u stipt worden de deuren gesloten voor het publiek.

Een ingangsticket komt op 9 euro per persoon. Met de kortingsbon krijgt u 1 euro korting op de toegangsprijs.  Kinderen jonger dan 12 jaar kunnen de beurs gratis bezoeken.

Facebook comments