MY 2019: BMW Scooters

Tekst: Bart Jacobs

Foto’s: BMW Group Press

 

BMW Motorrad laat z’n scooters langzaam aan evolueren voor modeljaar 2019. Het scooter-gamma van de Duitse constructeur bestaat ook volgend modeljaar uit vier modellen: de C 400 X,  de C 650 Sport, de C 650 GT en tot slot de C Evolution. Deze laatste is BMW Motorrads enige elektrisch aangedreven model.

 

BMW C 400 X

De BMW C 400 X is eigenlijk nog maar pas op de markt en zodoende moesten we bij dit model weinig of geen evoluties verwachten. De machine zal in 2019 in één extra kleur leverbaar zijn: Black storm metallic.

 

BMW C 650 Sport

BMW wijzigt de kleur van de aandrijflijn van de C 650-scooters van zilver naar zwart. Daarnaast komt er een HP Motorsport-versie van de C 650 Sport. Die HP Motorsport-versie krijgt de gebruikelijke HP-kleurstelling (Light white/Racing blue metallic/Racing red) en bijbehorende HP-logo’s. Daarnaast omvat het HP-pakket ook een verwarmd zadel.

 

De C 650 Sport zal voor modeljaar 2019 niet meer leverbaar zijn in Light white.

 

BMW C 650 GT

 

BMW Motorrad Spezial ontwikkelde ook één nieuwe kleur voor de C 650 GT: Option 719 Sprarkling storm metallic. Op aanvraag kan daar een bruin Option 719-zadel (met zadelverwarming) bijgeleverd worden.

Ook op dit model wijzigt de kleur van de aandrijflijn van zilver naar zwart. Daarnaast is het nu mogelijk om via het set-up menu op het dashboard het Side View Assist-systeem uit te schakelen.

De C 650 GT zal voor modeljaar 2019 niet meer leverbaar zijn in Light white.

 

BMW C Evolution

BMW’s elektrische scooter krijgt voor modeljaar 2019 een nieuwe kleurstelling: Mineral grey metallic/Black.  Dat maakt dat Ionic silver metallic/Electric Green niet meer leverbaar zal zijn voor 2019.

 

De 2019-versies van de BMW Motorrad scooter-modellen zijn vanaf augustus leverbaar.

 

 

Facebook comments