M&T-trackday: goed weer voorspeld!

Zoals jullie de afgelopen maanden konden lezen in jullie lijfblad, organiseren we op donderdag 24 augustus samen met de Mertens Riding School een heuse M&T-trackday. Iedereen die wel eens wil proeven van het gevoel om op circuit te rijden of zijn bochtentechniek naar een hoger niveau wil tillen, zal op deze dag aan zijn trekken komen: van beginner tot gevorderde, van would-be Valentino Rossi tot Easy Rider. We hebben deze dag het circuit helemaal voor ons alleen, dus al wie al enige ervaring heeft kan vrij rijden, wie liever persoonlijk begeleid wordt kan rekenen op de instructeurs van de Mertens Racing School – met onze eigen Wim Depraetere op kop.

 

Voor de twee beginnersgroepen is er een hele dag begeleiding voorzien van het type ‘Global coaching’, wat inhoudt dat je de hele dag door tips en tricks voorgeschoteld krijgt, dat instructeurs je op sleeptouw nemen en evalueren waar het goed en minder goed gaat – om indien nodig bij te sturen. Hoe je (het) ook draait of keert, aan ’t eind van de dag trek je gegarandeerd als nog betere motorrijder huiswaarts. Letterlijk elke motor is welkom, van zware toermotor tot vinnige supermotard.

 

En het beste nieuws van al: er wordt (momenteel) goed weer voorspeld. Een kleine twintig graden, licht bewolkt en vooral behoorlijk wat zon – ideale omstandigheden om het circuit te leren kennen of om aardig op het gas te gaan. Opdat je ons niet op ons woord zou moeten geloven, bundelden we ook al even alle online te vinden weerkaarten. Kortom, weinig redenen om niet in te schrijven, denken wij dan! 24 augustus, Circuit Jules Tacheny: be there!

 

Meer info en inschrijvingen: www.demotorsite.be/mettet

 

Kostprijs: 140 euro voor beginners en rookies (incl. begeleiding gedurende hele dag), 105 euro voor gevorderden en experts.

 

Facebook comments