Motorsport op TV: 29 april - 1 mei

Laten we deze week ons TV-overzicht beginnen met onze excuses aan te bieden. In onze haast en ons enthousiasme hadden we de Nederlandse ronde van het WK Superbike reeds vorig weekend laten plaats vinden. Uiteraard was dat niet zo. Gelukkig werden we op deze fout gewezen door een attente lezer, waarna onze kaken zo rood begonnen te zien als de Ducati's van Chaz Davies en Marco Melandri.

 

En dus, vindt de Nederlandse ronde van het WK Superbike wel degelijk dit weekend plaats. Op Eurosport2 kan je terecht voor de LIVE-verslaggeving van de SuperPole-sessie en beide races van de Superbikes. Daarnaast wordt ook de Supersport 600-race LIVE uitgezonden. Wie graag Angelo Licciardi aan het werk ziet, kan de verrichtingen van de Genkenaar volgen via de Videopass van Worldsbk.com of de Eurosport Player.

 

Door de speling van de kalender valt 1 mei dit jaar op maandag. Bij ons betekent dat de Dag van de Arbeid, over het kanaal is de eerste maandag van mei traditioneel een 'Bank Holiday Monday' en dus wordt er geracet. In Oulton Park - volgens Britse raceliefhebbers 'The Nurburgring of Cheshire' - staat de derde ronde van het BSB op het programma. Het supertechnische circuit biedt altijd spektakel en staat daarnaast ook garant voor verrassingen. De beide British Superbike-races zijn LIVE te volgen op Eurosport2!

 

Motorsport op TV: 29 april - 1 mei

 

WK Superbike - Assen

Zaterdag 29 april

10:30-11:15             WK Superbike SuperPole - LIVE op Eurosport2

13:00-14:00             WK Superbike Race 1 - LIVE op Eurosport2

Zondag 30 april

11:30-12:15             WK Supersport Race - LIVE op Eurosport2

13:00-14:00             WK Superbike Race 2 -  LIVE op Eurosport1

 

British Superbike - Oulton Park

Maandag 1 mei

14:30-15:10             BSB Race 1 - LIVE op Eurosport2

17:30-18:15             BSB Race 2 - LIVE op Eurosport2

 

Foto: MSV Racing/MCE BSB

 

Facebook comments