Met M&T naar MeTtet – VOOR IEDEREEN!

Op donderdag 24 augustus houden we een heuse M&T-dag op en rond het circuit van Mettet. Iedereen die wel eens wil proeven van het gevoel om op circuit te rijden kan deze dag aan zijn trekken komen. Van beginner tot gevorderde, van would-be Valentino Rossi tot Easy Rider. Op circuit kan je namelijk heel wat leren. Zonder enig gevaar of obstakel kan je er perfect je rijtechniek inoefenen.

 

Heb je geen zin om op een afgesloten omloop je rijvaardigheid bij te schaven dan kan je op 24 augustus ook een toerrit meerijden. We starten ’s ochtends voor een kleine 100 kilometer om rond de middag terug in Mettet te zijn. Daar gaan we samen met de circuitrijders genieten van een barbecue. In de namiddag kunnen de toeradepten terug aanpikken met een leuke tocht van 100 kilometer terwijl de circuitrijders hun rondjes afhaspelen op het circuit Jules Tacheny.

 

’s Avonds genieten we allemaal samen van een laatste samenzijn onder motorrijders en trekken we huiswaarts of naar een hotelletje in de buurt. Dit is de M&T dag bij uitstek. Iedereen die ons een warm hart toedraagt mag deze dag niet missen.

 

We hebben deze dag het circuit helemaal voor ons alleen. Wie al enige ervaring heeft kan vrij rijden, wie liever persoonlijk begeleid wordt kan rekenen op de instructeurs van de Mertens Racing School – met onze eigen Wim Depraetere op kop.

 

Meer Info: www.demotorsite.be/mettet

 

Foto: Mertens Riding School

 

 

Facebook comments