Info-avond offroad reizen op Corsica

Bron:persbericht Backtrail

Foto's: Backtrail

 

Reisorganisatie Backtrail is gespecialiseerd in avontuurlijke off-roadreizen. Dit jaar wordt Corsica aangedaan. Een reis die het eiland dwarst, van het uiterste noordelijke punt van de Cap Corse tot aan het prachtige havenstadje Bonifacio in het zuiden van het eiland. Bestemd voor de avonturiers met al wat offroad-ervaring, die zich het best in hun element voelen wanneer ze in hun tentje naast hun moto overnachten en van flexibiliteit en teamspirit hun handelsmerk maken.

Behoor jij tot die doelgroep en heb je zin in een avontuur in een fantastisch decor? Kom dan zeker langs om bij een glaasje wijn weg te dromen, plannen te maken en je medereizigers  reeds te ontmoeten.Inschrijven op deze reis is de avond zelf steeds mogelijk. Opgelet plaatsen zijn beperkt! Reeds overtuigd om met ons mee te gaan? Vul dan snel even het inschrijvingsformulier in om je plaats voor dit avontuur te verzekeren! Meer info over deze reis kun je vinden op onze website www.backtrail.be/corsica

Geïnteresseerden in deze reis zijn op donderdag 8 maart welkom vanaf  19u  in de Ferdinand Lousbergkaai 106, te 9000 Gent waar de presentatie plaats vindt. De presentatie start om 19h30.

 

REISDATA:

12-19 mei 2018

15-22 september 2018

 

Facebook comments