Industrienieuws: Driewielerspecialist Quadro rekent op forse groei

 

Bron: persbericht Quadro Vehicles S.A.

Foto: Quadro Vehicles S.A.

 

Paolo Gagliardo, recent aangeduid als CEO van Quadro Vehicles S.A., wil het Zwitserse bedrijf snel laten groeien door de omzet van minder dan 10 miljoen Euro naar 100 miljoen Euro te laten evolueren over de volgende vijf jaar.

Gagliardo gelooft sterk in de groeimogelijkheden van Quadro Vehicles. het bedrijf heeft naar eigen zeggen de lichtste en meest geavanceerde driewielige motorfiets ontwikkeld die momenteel in z'n categorie verkrijgbaar is, samen met het eerste en énige vierwieler voertuig van de wereld, beiden uitgerust met de revolutionaire HTSTM (Hydraulic Tilting System) innovatieve technologie voor een unieke en uitzonderlijk veilige en comfortabele rijervaring.

"Echte innovatie is een voertuig dat heel weinig plaats inneemt, met de wendbaarheid van een motorfiets en de veiligheid van een vierwieler. Dat kan dankzij de HTSTM technologie, waarvoor we een wereldwijd octrooi hebben, die de stabiliteit, veiligheid en het comfort van de bestuurder verbetert”, zegt Gagliardo.

De nieuwe CEO heeft een diepgaande kennis van de automobielsector door zijn ervaring in grote bedrijven als Ford Motor Company, Piaggio, Trenitalia, Fiat Chrysler Automobiles en Abarth. Nu gaat hij in zee met het Zwitserse bedrijf, dat nu reeds zijn producten verkoopt in heel Europa.

In 2017 heeft Quadro Vehicles  een belangrijke samenwerkingsovereenkomst met SYM ondertekend om nieuwe innovatieve producten te ontwikkelen. Een prachtig design, geavanceerde technologie en fabricage van uitzonderlijke kwaliteit: dit zijn de ingrediënten van de nieuwe lijn Nuvion voertuigen. Het bedrijf heeft bovendien recent een partnerschap aangekondigd met het Italiaanse merk ALD Automotive, een afdeling van de Franse bankengroep Société Générale en marktleider in mobiliteitsdiensten, lange termijn verhuur en vlootmanagement in Italië; om haar klanten innovatieve diensten aan te bieden.

 

 

Facebook comments