Grijp je kans én test de Yamaha Niken!

Tekst: Tom Vander Sande

Foto’s: Yamaha/Jonathan Godin

 

Onze man mocht in de bergen al even proeven van het revolutionaire concept van de Yamaha Niken met drie wielen. Hij was vol lof, maar alle vragen zijn nog niet beantwoord. Wil jij je eigen licht laten schijnen over deze revolutionaire nieuwe technologie?  Dan kan!  M&T en Yamaha slaan daarvoor de handen in elkaar.

Op zaterdag 11 augustus stelt Yamaha ons 12 exemplaren van de Niken ter beschikking om onze lezers een unieke namiddag testrijden te bezorgen. Dat wil dus zeggen dat we twaalf lezers hun mening over de Niken kunnen laten spuien. 

 

 

De bedoeling is dat de M&T-lezers Yamaha zelf hun visie geven na de rit, maar ook in het magazine zullen wij een staat opmaken van de pro’s en con’s van deze machine. Daarom zijn we op zoek naar een heterogene groep rijders. Mensen met al wat kilometers op de teller en een mening over motorrijden. We zoeken zowel de sportieve toerist, als de gezapige zondagsrijder of de echt doorrijder die dagelijks op z’n machine kruipt. 

Om die groep samen te stellen vragen we een korte sollicitatie. Vermeld in je mail hoe lang je al rijdt, waarmee je nu rijdt en waarom jij de geknipte persoon bent om jouw mening te geven over de Niken. De redactie zal dan alle inzendingen in overweging nemen en twaalf gelukkigen selecteren. 

Omdat een namiddag rijden niet zonder boe of ba kan afgesloten worden, voorziet Yamaha ook een hapje en een drankje, in de vorm van food- en dranktrucks. Het wordt dus gegarandeerd een plezierige en leerrijke namiddag. 

 

Stuur jouw kandidatuur voor 15 juli naar redactie@motoren-toerisme.be

 

Veel succes!

 

 

Facebook comments