Bezoek de Brussels Motor Show

Van 12 tot 21 januari worden de paleizen van Brussels expo naar goede jaarlijkse gewoonte omgetoverd tot de grootste auto- en motorexpo die ons land rijk is. Dat er op de Heizelvlakte ook vierwielers te bezichtigen zijn hebben wij enkel van horen zeggen, want traditiegetrouw slaat de M&T-redactie tien dagen lang zijn tenten op in de paleizen waar motoren en motoraccessoires de plak zwaaien. 

 

En oh ja, dat van die tenten mag je deze keer vrij letterlijk nemen. Hoe dan ook, wanneer je als motorliefhebber wil zien wat de motormarkt in 2018 in petto heeft, kan je er eigenlijk niet omheen: je moet half januari naar Brussel afzakken. M&T verwacht je!

 

 Eerst en vooral kan je uiteraard gedurende heel het salon de redactie terugvinden, in hal 9 en meer bepaald op stand 13, vlakbij de Vintage Bikers Bar waar je even kan verpozen tijdens je wandeltocht doorheen de paleizen, en vlakbij de Circus Trial Show waar Fred Crosset dagelijks een paar keer halsbrekende toeren zal uithalen die aantonen wat er met een motorfiets allemaal mogelijk is.

 

Bij ons kan je tien dagen lang terecht met al je vragen over motorfietsen, motortoerisme en je favoriete motormagazine. We willen je op onze stand ook graag uit de doeken doen wat voor leuks we volgend jaar allemaal voor jullie in petto hebben, en dat is heel wat.

 

Verder zal je op onze stand prijzen kunnen winnen, wat je daarvoor precies zal moeten doen gaan we nog niet verklappen, maar om tot de kanshebbers te behoren doe je er niet slecht aan om je kennis van aardrijkskunde en motortechniek even op te frissen vooraleer je onze stand bezoekt. We staan ook open voor leuke voorstellen van jullie, onze lezers. Wellicht zijn er nog heel wat zaken waar we echt wel eens een reportage over moeten maken, maar waar we zelf nog niet aan gedacht hebben. Alle tips zijn welkom. Je vindt ons op stand 13 in paleis 9. 

Onze stand wordt samen opgebouwd met deze merken:

 

- HYMER

- NORDISK

- GRAND CANYON

- KLEAN KANTEEN

- ECOLUNCHBOX

- CARE PLUS

- WAKA WAKA

 

Meer dan motoren alleen

Dit jaar wordt er op het salon - meer dan de vorige jaren - aandacht geschonken aan alles wat ook zijdelings met motorrijden te maken heeft. Zo zal je naast motorfietsen ook veel accessoiristen en kledijmerken vinden. Ook zal je naast de traditionele merken kunnen kennismaken met enkele nieuwkomers op de markt die inzetten op nieuwe vormen van tweewielige mobiliteit.

 

 

 

Facebook comments