1e editie Brussels Moto Retro

Op 17 & 18 juni aanstaande kan je in Brussels Kart Expo, in Groot-Bijgaarden, terecht voor Brussels Moto Retro.  Het hele weekend staat in het teken van de passie voor klassieke motorfietsen en dat in alle facetten.

 

Tijdens Brussels Moto Retro kan je in Brussels Kart Expo niet alleen terecht om klassieke motoren te bewonderen of te kopen, maar ook voor wisselstukken, documentatie, boeken, strips etc.

 

Op zaterdag 17 juni blazen de bezitters van oude scooters verzamelen op de parking van Brussels Kart Expo voor een meeting. Zondag 18 juni is het dan aan de eigenaren van klassieke Japanse motorfietsen. Zij kunnen er terecht op de 7e editie van Japanese Classic Bikes, een meeting die ondertussen de nog herkenning heeft verworven in het wereldje.

 

Eventuele exposanten kunnen contact opnemen met de organisatie via: brusselsmotoretro@gmail.com of via: 0(32)479/349.479

De 1e editie van Brussels Moto Retro vindt plaats in Brussels Kart Expo, Schepen Gossetlaan 11, 1702 Groot-Bijgaarden en dat op zaterdag 17 juni van 10u tot 19u en op zondag 18 juni van 10u tot 17u. Motorrijders parkeren gratis, een auto parkeren kost 4 Euro.

Hou ook de Facebookpagina van Brussels Moto Retro in het oog voor nieuws en updates.

Facebook comments