Video: Honda CB150R Street Fire

Lichte en budgetvriendelijke motorfietsen staan (nog) niet bekend voor de pretfactor die ze bieden. Maar daar komt stilaan verandering in. 

 


Honda lanceerde vorige week de CB150R Street Fire voor de belangrijke Indonesische markt. De Street Fire is een kleine eencilinder naked bike. Op het eerste zicht niets speciaals dus want er zijn nu eenmaal tientallen verschillende 150cc motorfietsen op de Aziatische markten te koop. Maar net als dat in India het geval is vervaagt ook in Indonesië stilaan het utilitaire aspect van de lichte motorfiets. De pretfactor wordt daarentegen jaar na jaar belangrijker in Azië.  Omdat MotoGP razend populair is in Indonesia bracht Honda ook meteen een replica-versie in Honda Racing-kleuren uit met een "One Heart"-logo. Dat logo (van Honda Indonesia) staat ook op de Repsol Honda HRC-fabrieksmachines van Casey Stoner en Dani Pedrosa. Logisch want Honda Indonesia hoest een (flink) deel van het MotoGP-budget mee op.

 

De teaser voor de CB150R zie je in onderstaand filmpje waaruit blijkt dat je met dit motorfietsje net iets meer kan dan ermee naar de markt rijden.

Facebook comments