road book details

Tour de France - Dag 5Grospierres > Mont-Ventoux

Na vier dagen hebben we door af en toe een verkeerde interpretatie van de GPS en wat heen en weer-gerij voor fotoshoots quasi 2000 kilometer op de tellers. Hoog tijd dat we vandaag een relatieve rustdag inlassen. De afstand tussen Grospierres en Bédoin, aan de voet van de Mont Ventoux, bedraagt amper 115 kilometer, een peulschil. Dat we daarna als toetje wat kunnen gaan spelen op de kale berg is een heerlijk vooruitzicht.

Amper tien kilometer na het vertrek duiken we de Gorges de l’Ardèche in. De dertig kilometer die je daar meekronkelt met de rivier die zijn naam gaf aan de Gorges horen bij de mooiste van de ganse trip. We maken van de gelegenheid gebruik om het rustig aan te pakken en samen met de bussen met hordes toeristen op quasi elk uitzichtspunt te stoppen om een paar foto’s te nemen en van het uitzicht te genieten.
 

GPX
afstand rit: 120 km
startplaats: Grospierres
eindplaats: Mont-Ventoux
DOWNLOAD
de ROUTE
KOOP het
MAGAZINE

Zoek een route

Titel

Tour de France - Dag 5

Problemen met de download van het gpx bestand? Volg dan de onderstaande instructies:

Voor Firefox: Klik met rechtermuisknop op de naam van het gpx bestand en kies  "Koppeling opslaan als...".

Voor Chrome; Klik met rechtermuisknop op de naam van het gpx bestand en kies  "Link opslaan als...".

Voor Internet ExplorerKlik met rechtermuisknop op de naam van het gpx bestand en kies  "Doel opslaan als...". Kijk zeker na of de bestandsindeling op ".gpx" staat alvorens het bestand op te slaan.

Voor Safari: Klik met rechtermuisknop op de naam van het gpx bestand en kies "Bewaar gekoppeld bestand als...".