road book details

Muziekroute 1: West-VlaanderenTorhout > Aalbeke

Iedere motorrijder zingt, neuriet of schuifelt wel eens een liedje tijdens het rijden. Het is een beetje als zingen onder de douche, vals of niet, het maakt niet uit, niemand kan je horen. Vanaf deze maand gaan we acht routes doorheen België van een gepaste soundtrack voorzien. Zo kan je tijdens je zondags motorritje meezingen met de muziek die perfect past bij de streek waardoor je rijdt. We voorzien per route ook een spotify playlist die je op je rit muzikaal begeleidt.

We blazen onze muziekroutes op gang op het marktplein van Torhout. Dit kleine provinciestadje in het Houtland was ooit het toneel van Rock Torhout, en opende jarenlang het tweeluik Torhout-Werchter. We vertrekken richting Oostende en passeren na enkele kilometers de mythische weide waar vroeger elk jaar duizenden jongeren met festivalitis samentroepten.
 

GPX
afstand rit: 170 km
startplaats: Torhout
eindplaats: Aalbeke
DOWNLOAD
de ROUTE
KOOP het
MAGAZINE

Zoek een route

Titel

Muziekroute 1: West-Vlaanderen

Problemen met de download van het gpx bestand? Volg dan de onderstaande instructies:

Voor Firefox: Klik met rechtermuisknop op de naam van het gpx bestand en kies  "Koppeling opslaan als...".

Voor Chrome; Klik met rechtermuisknop op de naam van het gpx bestand en kies  "Link opslaan als...".

Voor Internet ExplorerKlik met rechtermuisknop op de naam van het gpx bestand en kies  "Doel opslaan als...". Kijk zeker na of de bestandsindeling op ".gpx" staat alvorens het bestand op te slaan.

Voor Safari: Klik met rechtermuisknop op de naam van het gpx bestand en kies "Bewaar gekoppeld bestand als...".