Alles voor de motorrijder nu op iPad & Smartphone

Alle Motoren 2012 iPad App:
Motorliefhebbers halen met deze app uren kijk- en vergelijkplezier in huis, terwijl het een absolute must-have is voor iedereen die van ver of dichtbij te maken heeft met de motorbranche. Net zoals je in het gedrukte jaarboek heen en weer kunt bladeren om snel een vergelijkbare machine te bekijken kan je ook in deze app heen en weer scrollen op verschillende manieren: per cluster, per merk en per model. Alle nodig tips & tricks worden met eenvoudige icoontjes aan de gebruiker uitgelegd. De leukste manier om je als motorrijder te vergapen aan je hobby!

 

Download hier de M&T app 'Alle Motoren 2012' voor slechts € 7,99.

 

Alle Motoren 2012

 
M&T iPad App:


Motoren & Toerisme op iPad is niet zomaar een doorslagje van de papieren titel maar een nieuw magazine ontwikkeld in een eigen iPad-lay-out die zowel in verticale als horizontale modus kan worden gelezen. In de horizontale versie benaderen we de magazine-look & feel, verticaal ligt de nadruk op interactieve toepassingen als filmpjes, slideshows en onlinetoepassingen.
De bedoeling is om de mooie hobby die motorrijden en -reizen is te verrijken en de lezer volop ideeën aan te reiken om er nog meer van te genieten.
Overigens is de nieuwe iPadapplicatie voor abonnees gratis downloadbaar. Wie iPad zegt, weet dat de mogelijkheden naar inhoud en vorm groot zijn. En om dat uit te testen kan iedereen het septembernummer van Motoren&Toerisme gratis downloaden via de iTunesstore.Download in de Apple store door op onderstaande beeld te klikken:


Smartphone apps:

 


Blijf op de hoogte van het laatste motornieuws via de nieuwsfeed of raadpleeg de evenementenkalender, richtprijzen voor nieuwe en tweedehandsmotoren, dealerlocaties, hotels, verhuurbedrijven etc. Bijzonder interessant is een pech-flowchart waarmee u bij pech door het schrappen van mogelijkheden via uw smartphone het probleem kan vaststellen. Daarnaast kan u via de app rechtstreeks deelnemen aan wedstrijden met mooie prijzen.

 

Download GRATIS de applicatie van uw favoriete motorenmagazine naar keuze!

 Facebook comments