Gebruikersnaam:

Paswoord:
Registreer

Paswoord vergeten?
Zomermotofoto 2013: De uitslag van week 2
Bart Jacobs | 26 jul 2013

Week 2 van Zomermotorfoto zit erop en de winnaar is bekend.

 

Luc Smeets trok in juni van dit jaar met de Wild Boys – leuke clubnaam overigens – op pad. De allroad-fanaten vonden in de Pyreneeën genoeg trajecten naar hun gading. Een van de souvenirs van de trip was deze fantastische foto waarmee Luc de 2e weekwinnaar van onze Zomermotofoto-wedstrijd werd.

 

Makkelijk was het niet want er zaten deze week een flink aantal kwalitatief hoogstaande foto’s tussen de inzendingen. De klassieke vakantiekiekjes – motorfiets voor een landschap op de achtergrond – blijven het goed doen maar wogen ten opzichte van sommige spectaculairdere beelden toch te licht. Graag nog eens vermelden dat we per inzender slechts 1 foto accepteren – je moet dus zelf voor je selectie zorgen – en dat op een zomermotorfoto steeds minstens één motorfiets te zien moet zijn. Een foto van jezelf in motorplunje volstaat dus niet.   Overigens vinden we het een beetje vreemd dat we tot nog toe geen inzendingen van amateur-motorsportfotografen hebben mogen ontvangen. Daar keken we toch ook een beetje naar uit. Misschien iets voor Week 3 van Zomermotofoto?  De overige inzendingen van week 2 vind je op onze facebookpagina.

 

Kiekjes van uw recente motorvakantie – in eigen land of ver daarbuiten – blijven natuurlijk steeds welkom. De deadline voor week 3 is volgende week woensdag 31 juli om 13u00.  Bent u iets later dan dingt uw foto automatisch mee voor week 4 van Zomermotofoto. Veel succes!

 

 

Foto: Luc Smeets