Gebruikersnaam:

Paswoord:
Registreer

Paswoord vergeten?
Yoshimura gooit zich op Honda MSX 125
Bart Jacobs | 16 jul 2013

De Honda MSX 125 mag dan wel een kleine motorfiets zijn, toch laat hij niemand onberoerd. In California is men momenteel de laatste hand aan het liggen aan een kit voor de MSX 125.

 

Niet eens een halfjaar na z’n lancering in België – de wereldpremière vond plaats op ‘ons’ Motorsalon – mogen we spreken van een goede entree voor de Honda MSX 125. De kleine Honda is inmiddels al de top-15 van de best verkochte motorrijwielen ingeduikeld. Een sterke prestatie voor een gloednieuw model maar iets zegt ons dat het succes daar niet bij blijft. Bij Honda Belgium doen ze er immers alles aan op de MSX te promoten op hun Summer tour en bovendien zou het goede weer van de laatste weken wel eens voor een boost kunnen zorgen.

 

Kortom, we mogen de MSX 125 dus met recht en rede een goed verkopend motorfietsje noemen. En net dat interesseert uiteraard de fabrikanten van after market-componenten. Zo ook Yoshimura. De Japans-Amerikaanse tuner mag dan de naam hebben een ‘Suzuki-specialist’ te zijn toch is niets minder waar. Yoshimura legt momenteel de laatste hand aan de ontwikkeling van een uitlaatlijn met carbon demper voor de Grom, de Amerikaanse versie van de MSX 125. De rood-witte decals met Yoshimura-logo zorgen voor de ultieme 'touch'. Of de Yoshimura-kits voor de MSX 125 straks ook deze richting uit zullen komen, is nog niet duidelijk.