Gebruikersnaam:

Paswoord:
Registreer

Paswoord vergeten?
Word P-Motard van het jaar
Bart Jacobs | 14 feb 2013

En win een Honda NCT 700 X DCT ABS t.w.v. 7.690 euro!

 

 

 Zin om je een paar dagen te amuseren op kosten van MotorWereld, P Magazine en Honda? En daarbovenop ook nog de titel van Motard van het Jaar in de wacht te slepen? En en passant ook nog een nieuwe Honda NCT 700 X DCT ABS t.w.v. 7.690 euro mee naar huis te nemen? Dan liggen er kansen in het verschiet. Twee van de fijnste bladen op de markt, P Magazine en MotorWereld, gaan immers op zoek naar de Motard van het Jaar en we doen dat als volgt. 

 

We gaan ervan uit dat een motard meer moet zijn dan een motorrijder. Het is om te beginnen een toffe pee. Kom hier maar eens ter redactie kijken. Verder moet hij allerlei skills hebben. En niet van gisteren zijn. En ook een beetje met de motor kunnen rijden. We houden dus een eerste selectieproef met vooral schriftelijke vragen en ook een kort gesprek met een het kruim van de P redactie, Honda Belgium en MotorWereld

 

Na die eerste selectiedag houden we een groep van 10 motorrijd(st)ers over. Die krijgen op drie verschillende dagen evenveel verschillende proeven voorgeschoteld. Dat het iets met motoren te zien zal hebben, heb je ondertussen ook wel begrepen, maar houd ook in gedachten dat we niet naar de beste motorrijder van België op zoek gaan. Anders gingen we gewoon aan de deur van Stefan Everts bellen.  Nee, we zullen ook teamgeest, originaliteit en aanleg om plezier te maken in acht nemen. Kenmerken van een echte motard, quoi. En we houden alle motorproeven, zoals dat dan met een mooi woord heet, laagdrempelig. 

 

Op het einde weten we wie de P-Motard van het  Jaar is, wie de Honda NCT 700 X DCT ABS t.w.v. 7.690 euro mee naar huis mag nemen. Maar wie er ook wint, verliezers zullen er niet zijn. Hoe zou het, na drie dolle testdagen en hopen plezier? 

 

Zin om mee te doen? Haal vanaf 12 februari P magazine 7 in huis. Daarin vind je alle inschrijvingsvoorwaarden. Iedereen die zich inschrijft, mag alvast naar de eerste selectiedag in maart komen.