Gebruikersnaam:

Paswoord:
Registreer

Paswoord vergeten?
Unieke motorcrossdocumentaire op toernee in Vlaamse bioscopen
Bart Jacobs | 9 okt 2013

Binnen twee weken maakt 'Living for the weekend' z'n opwachting in de Vlaamse bioscopen. Deze unieke, Nederlandstalige documentaire geeft een kijk achter de schermen bij een van de zwaarste sporten ter wereld: motorcross.

 

Op 22 oktober kan je in Lommel naar de Belgische première van de documentaire Living for the weekend. Living for the weekend doet het relaas van het afgelopen motorcrossseizoen van de eerste GP van het jaar in Qatar tot en met de Monster Motorcross der Naties in Teutschenthal. In 105 minuten beleef je de hoogte- en dieptepunten van de MX1- en MX2-rijders uit de Benelux.  Wereldkampioen MX2 Jeffrey Herlings, Glenn Coldenhoff, Clément Desalle, Ken De Dycker, Kevin Strijbos, Jeremy Van Horebeek en Joël Roelants werden een seizoen lang gevolgd voor deze unieke documentaire. Deze Nederlandstalige documentaire zal in de maanden oktober en november een aantal Vlaamse bioscopen aandoen. Daarna verschijnt hij, net voor Kerstmis, op DVD.

 

Vlaamse data ‘Living for the weekend’

 

22 oktober         Lommel               19u30

23 oktober         Gent                      19u00

5 november       Aarschot              19u00

20 november    Mechelen             19u00

27 november    Brugge                 19u00

3 december       Turnhout             19u00

 

Tickets bestellen voor deze voorstellingen kan via www.livingfortheweekend.mx

 

Nick Janssen en Jean-Paul Maas, de mannen achter deze unieke documentaire, waren onlangs te gast bij de Nederlandse regionale TV-zender Omroep Brabant. Hieronder zie je een interview met hen.