Gebruikersnaam:

Paswoord:
Registreer

Paswoord vergeten?
Tweede Maritiem Motortreffen in Antwerpen op 28 april
Bart Jacobs | 25 apr 2013

Wie z’n passie voor motorrijden wil combineren met interesse voor de scheepvaart kan zondag terecht in Antwerpen voor het Tweede Maritiem Motortreffen.

 

In de Antwerpse haven kan je meer doen dan alleen werken!  Een groepje motorvrienden uit het Antwerpse richt nu zondag de tweede editie in van het Maritiem Motortreffen. Het gaat om een gevarieerde, individuele rit op roadbook en Garmin GPS door de mooiste plekjes in en rond de haven van Antwerpen. Inschrijven vanaf 9 uur tot 11 uur. De opbrengst van de rit gaat naar de vrijwilligersorganisatie Khaya, die een schooltje in Oeganda steunt. Meer info hierover op de blog van juf Elke http://www.jufelke-in-oeganda.blogspot.be/, deze Vlaamse juf volgt het project ook persoonlijk op.


Behalve de gunstige weersverwachtingen heeft het Maritiem Motortreffen nog meer troeven in huis. In samenwerking met Bike Parts kan je ter plaatse namelijk ook 2013 Suzuki motoren aan de tand voelen. Bovendien ontvangen de eerste 150 inschrijvers van het Maritiem Motortreffen een goodie bag van Motoren & Toerisme. Voilà, u weet wat te doen komend weekend!  

 

Prijs rijder: €10

Prijs duo: €5

Afstand rit: 150-200 km

Adres: Norbert Dentressangle, Schomhoeveweg/Romeynsweel, 2030 Antwerpen

Info tel: 0494/94.10.94

E-mail organisatie: peter.heuten@apecon.be

 

 

Foto: Image Globe/Belga