Gebruikersnaam:

Paswoord:
Registreer

Paswoord vergeten?
Stylmartin brengt comfortabele toerlaars uit
Bart Jacobs | 16 nov 2012

Stylmartin brengt een laars die specifiek voor de toerrijder werd ontworpen op de markt.

 

 

Met de Navigator brengt de Italiaanse laarzenspecialist Stylmartin een no-nonsense laars uit. De Navigator is gericht op de toermarkt. Wie op zoek is naar een toerlaars met dubbele sluiting komt volgens Stylmartin nu automatisch bij de Navigator uit. Het is net die dubbele sluiting die maakt dat ook mensen met ietwat dikkere kuiten toch comfortabel de Navigators aan kunnen trekken. De Navigator heeft zowel een ritssluiting als een velcrosluiting.

 

Stylmartin claimt dat de Navigator naast gebruiksgemak ook gebruikscomfort biedt. Dat komt dan vooral door het lage gewicht van de Navigator. Dat geringe gewicht laat immers toe om eenmaal op je bestemming ook lang in de Navigators rond te lopen zonder dat je er pijn van krijgt. Pijnlijke voeten bij het lang lopen in motorlaarzen is nu eenmaal een bekend fenomeen.

 

De Navigator is in zacht leer uitgevoerd en alleen in zwart verkrijgbaar. Het model is volgens Stylmartin zowel voor mannen als vrouwen geschikt. De verkrijgbare maten van de Navigator lopen dan ook van 38 tot 47. De voering is waterdicht maar ademt tegelijk wel. Op de wreef is er een bescherming in polyurethaan aangebracht. Datzelfde materiaal fungeert ook als interne scheenbeschermer.