Gebruikersnaam:

Paswoord:
Registreer

Paswoord vergeten?
Spa 6 Hours: Toerritten en motorrijdersparade
Bart Jacobs | 2 aug 2013

De 6 Uren van Spa Moto die doorgaan op zaterdag 10 augustus worden een waar motofeest. Een feest waaraan iedereen actief kan deelnemen.

 

De organisatoren hebben immers een touring luik voorzien aan dit uitzonderlijke weekend vol sportwedstrijden. Aan de motorrijders die als toeschouwer komen worden rondritten van 150 km voorgesteld die toelaten aan de hand van een road book of via een Tripy de Belgische Ardennen te ontdekken. Het road book zal gedownload kunnen worden via de website van de 6 Uren Moto.

 

Op zaterdag kunnen de aanwezige motorrijders het circuit van Spa-Francorchamps ontdekken tijdens de Grote Parade die speciaal voor hen is gereserveerd. Om 13u, een uur voor de start van de 6 Uren Moto, kunnen ze gratis twee rondjes op het mythische circuit van Spa-Francorchamps maken onder begeleiding van een Safety Car. Een andere manier om de wedstrijd te beleven maar ook een unieke ervaring in het leven van een echte motard. Een kans die u niet mag missen !

 

Hoe deelnemen? Heel gemakkelijk. Kom op zaterdag 10 augustus als toeschouwer naar de 6 Uren Moto en uw motoparking (5€ voor het weekend) is uw toegangsticket voor de parade. Na de parade worden alle motorrijders en toeschouwers uitgenodigd plaats te nemen in de F1 tribune voor een maxi-stuntshow die gevolgd worden door de indrukwekkende start van de 6 Uren Moto in heuse Le Mans stijl.

 

Info en voorverkoop: www.6heuresmoto.com/nl

 

Foto: DG Sport