Gebruikersnaam:

Paswoord:
Registreer

Paswoord vergeten?
Ontmoet Valentino Rossi dankzij Bridgestone
Bart Jacobs | 5 feb 2013

Ter ondersteuning van de introductie van de Battlax Hypersport S20 in 2012 en de Battlax Sport Touring T30 in 2013, heeft Bridgestone een promotiewedstrijd georganiseerd voor consumenten en dealers. De winnaars maken niet alleen kans op een compleet verzorgd, opwindend MotoGP-weekend maar ook op eenprivé “meet and greet” met Valentino Rossi.

Via het Europese bandendealernetwerk Biker's Club looft Bridgestone in 201312 MotoGP-prijzen uit, bestaande uit een compleet verzorgde reis, inclusief toegang tot de wedstrijd en de Bridgestone Motorsport MotoGP hospitality. Elke prijs is geldig voor een gelukkige deelnemer en een Biker's Club dealer. Een privé-ontmoeting tijdens het weekend met 9-voudig wereldkampioen Valentino Rossi in zijn MotoGP-pitbox maakt deel uit van de prijs.


Klanten maken kans op het winnen van een van deze prijzen als ze een set (voor- en achterband) premium Bridgestone Battlax Hypersport S20 of Battlax Sport Touring T30 banden kopen bij een Biker’s Club vestiging in Europa*. Na het invullen van een eenvoudig formulier in de shop dienen klanten zich te registreren op de speciale website: www.mission-rossi.com

 

Na het registreren en het juist beantwoorden van drie relevante wedstrijdvragen, heeft de deelnemer de kans op het winnen van een van de twee prijzen die er bij elk van de zes MotoGP-weekends in Europa tussen mei en september 2013 te winnen zijn: Le Mans, Catalunya, Assen, Sachsenring, Brno en Silverstone. Alle winnaars krijgen twee maanden voor elk van de bovenstaande MotoGP's te horen dat ze gewonnen hebben. “Bridgestone wilde gebruikmaken van de populariteit van Valentino Rossi en de Moto-GP met een actie waarbij alle spelers in de verkoopketen betrokken zijn: het Biker’s Club dealernetwerk en onze eindgebruikers”, aldus Vincent Van Houtte, Senior Manager Motorcycle Tyre Products, Bridgestone Europe.