Gebruikersnaam:

Paswoord:
Registreer

Paswoord vergeten?
Nacht van de motor op 19 januari
Bart Jacobs | 24 dec 2012

Ook in 2013 is er een 'Nacht van de motor' op het auto- en motorsalon.

 

 

Op zaterdag 19 januari 2013, de laatste zaterdag van het komende Salon, nodigen FEBIAC en MotorCycle Council iedereen uit om tijdens een exclusieve nocturne de motorpaleizen te komen bezoeken. Die blijven die avond speciaal tot 22u geopend voor elke motorliefhebber, ongeacht of die nu al actief motorrijder is of niet. Noteer dat de andere paleizen (bedrijfsvoertuigen, vrijetijdsvoertuigen) die avond gesloten blijven. Hou je van het motorijden zelf, of van de sfeer die rond motorrijden hangt, noteer dan alvast de avond van 19 januari in je agenda!

 

 

Ook op de andere dagen van het Salon vinden de bezoekers in de motorpaleizen 1 en 3 vanzelfsprekend de nieuwste motoren en scooters, maar ook trikes, quads en natuurlijk alle toebehoren, accessoires en kledij. Daarnaast vindt u er als bezoeker alle informatie over motorreizen, opleidingen en circuitstages. Verder verzorgt MotorCycleCouncil een stand met alle informatie over motorrijden, van rijopleiding en bijscholing, over verzekering tot de fiscale aspecten van motorrijden in professionele context. En met de stand van de politie, de FOD Mobiliteit en Vervoer en het Belgisch Instituut voor de Verkeersveiligheid komt er ook een ‘veiligheids- en sensibiliseringsdorp’. 

 

Bij de gloednieuwe Motoren & Toerisme die sinds vrijdag in de winkel ligt vind je alvast een toegangskaart voor de nacht van de motor

 

 

Foto: Image Globe/MAXPPP