Gebruikersnaam:

Paswoord:
Registreer

Paswoord vergeten?
MY 2014: Suzuki GSR 750 Freegun
Bart Jacobs | 21 nov 2013

Een speciale versie voor de Belgische markt van de Suzuki GSR 750.

 

Suzuki België gaat een speciale versie van de GSR 750 op de markt brengen. De GSR 750 Freegun  dankt z’n naam aan het gelijknamige hippe ondergoedmerk.  De Freegun-versie behelst in de eerste plaats een stickerset met het Freegun-logo.  Daarnaast zijn ook een aantal onderdelen in rood geanodiseerd aluminium uitgevoerd. Het gaat dan om de radiatorcover, de nummerplaathouder en de beschermer van het expansievat.  De GSR krijgt ook een fat bar, een motorspoiler en mini-richtingaanwijzers.

 

Wie z’n GSR  750 Freegun volledig aan z’n noden wil aanpassen kan dat met een aantal opties doen. Zo kan je voor een comfortzadel kiezen of kan je de buddyseat onder een cover laten verdwijnen.  De standaarduitlaatdemper kan vervangen worden door een exemplaar van Yoshimura of Scorpion.

 

De Suzuki GSR 750 Freegun wordt alleen in België en Luxemburg op de markt gebracht. De motorfiets zal op het salon voorgesteld worden aan het publiek en is van dan af ook te koop. De prijs van de Suzuki GSR 750 Freegun zal 9.190 Euro bedragen.