Gebruikersnaam:

Paswoord:
Registreer

Paswoord vergeten?
MotorWereld mei-juni nu in de winkel!
DMS | 3 mei 2013

Het mei-juninummer van MotorWereld ligt vanaf vandaag in de winkelrekken. Het meest gepassioneerde motormagazine van de Lage Landen staat ook nu weer vol met boeiende tests en interviews.

 

Blikvangers op de cover zijn twee Nortons. We vergeleken oud met hedendaags of beter gezegd de Commando 850 uit de jaren ’70 met de huidige Commando 961.  Verder reden we op het Circuit of The Americas met de nieuwe Ducati Panigale R. En na de basisversie van de Adventure 1190 voelden we nu de R-versie van KTM’s nieuwe allroad aan de tand. Verder zijn er ook nog introductietests van de Triumph Daytona 675R en de KTM Duke 390.

 

Uiteraard vind je in deze MotorWereld ook de nodige achtergrondreportages. Zo belichten we uitgebreid de nieuwste banden van Dunlop, Metzeler, Michelin en Pirelli. Maar we gingen ook op bezoek bij Dainese en namen een kijkje in de werkplaats waar de racepakken van Rossi en co worden vervaardigd. Hebben moderne motorfietsen écht teveel elektronica, hoe eerlijk is de nieuwe wetgeving rond het motorrijbewijs en hoe plant KTM z’n eigen concurrentie in de off-roadsport? Je komt het allemaal te weten in de columns.

 

Nu het seizoen opnieuw op volle toeren draait is er uiteraard geen gebrek aan sport. We spreken uitgebreid met Vlaanderen’s hoop in bange wegracetijden Livio Loi. Joël Smets heeft het over het hoogte- en laagtepunt van z’n rijkgevulde carrière en we brengen een reportage over de legendarische Pike’s Peak Hill Climb in Colorado. Daarbovenop geven we ook nog eens tickets weg voor de Noordzeeprijs in Oostende en de tweede ronde van de Belgian Masters of Moto X in Kester. Kortom, ook dit keer zijn er meer dan genoeg redenen om MotorWereld te lezen!