Gebruikersnaam:

Paswoord:
Registreer

Paswoord vergeten?
MotorWereld maart-april nu in de winkelrekken!
Thierry Sarasyn | 1 mrt 2013

Vanaf vrijdag 1 maart ligt het tweede nummer van MotorWereld in de winkels. Het volledig vernieuwde blad voor mannen en motoren, pakt uit met maar liefst 6 tests en enkele zeer opmerkelijke reportages.

 

 

Bonhams motorveiling


MotorWerelds Man was in het Grand Palais in Parijs om er een reportage te maken over de meest exclusieve verkoop van motoren ter wereld. Een onwaarschijnlijke collectie motoren in een al even onwaarschijnlijk decor. Onwaarschijnlijk zei u?

 

‘Fred’ Krugger


België heeft nog een motorbouwer. En niet zomaar de eerste de beste. Frédéric Bertrand ofte Fred Krugger bouwt exclusieve motoren en leidt een leven gericht op gemotoriseerde tweewielers. En hij kan zelf nog een aardig stukje rijden ook.

 

 

Reis naar het meest extreme land ter wereld

 

Al van Bhutan gehoord? Het is één van de armste landen ter wereld, ook één van de meest hoog gelegen landen ter wereld en je kunt er in de gevangenis geraken als je sigaretten op zak hebt. Niet meteen het ideale land om een motortripje te doen, maar toch is dat precies wat we wél deden.

 

 

6 tests

 

De Ducati Hypermotard, Hypermotard SP, BMW R1200GS LC, KTM 1190 Aventure, MV Agusta F4 en F4 RR en Honda CB1100 werden allemaal getest en gekeurd. Goed voor een uitgebreide test-sectie en een paar verrassende ontdekkingen!

 

Binnenkijken bij Dholda

Dholda is een bedrijf én familiezaak met een naam als een klok. Als je kijkt naar de sportieve geschiedenis van Dholda kijkt én naar wat men er tegenwoordig nog aanvangt met de hedendaagse sportmotoren, kun je niet anders dan respect hebben voor wat er zich daar in Moerzeke allemaal afspeelde en nog steeds afspeelt.