Gebruikersnaam:

Paswoord:
Registreer

Paswoord vergeten?
MotorWereld 4-2013 nu in de winkel
Bart Jacobs | 5 jul 2013

Vanaf vandaag vind je het vierde nummer van MotorWereld in de winkelrekken. Het werd een, al zeggen we het zelf, behoorlijk sportief nummer.

 

- In Assen spraken we met Marc Marquez. De jonge Spanjaard is dé sensatie van het huidige MotoGP-seizoen en een welgekomen smaakmaker. Zelden zagen we iemand op zo’n spectaculaire manier debuteren in de koningsklasse. Hoog tijd dus voor een interview.

 

-Dé ultieme sportmotor zal allicht nooit gebouwd worden  maar MV Agusta zit er volgens ons toch dicht tegenaan met de F3 800. We reden met deze motor in Italië.

 

-     Als u dacht dat Ducati altijd sportmotoren heeft gebouwd heeft u het mis. En waar liggen de roots van Kawasaki en wat deed BSA naast het construeren van motorfietsen? In ‘The Origin of Species’ komt u het allemaal te weten.

 

-  Voor de 360° Werkplaats trokken we deze keer naar Slovenië waar we een kijkje namen in de keuken van uitlatenfabrikant Akrapovic.

 

-    De Honda CBR600RR kreeg voor 2013 enkele discrete updates. Maar deze legendarische Supersport werd er wel beter door.  Dat vertelde ons de man die er stevig mee ging knallen.

 

-   In Alle wegen leiden naar Rome maken we een Pan-Europese road trip die ons via de Balkan door 11 verschillende landen voert. Reizen zonder vast doel behalve het reizen op zich…

 

- En verder reden we met de nieuwe BMW F800 Adventure, de Triumph Tiger Sport, de 2014 KTM Enduro – en crossmotoren en vergeleken we de Enfield   Bullet Classic Chrome met de Kawasaki W800.