Gebruikersnaam:

Paswoord:
Registreer

Paswoord vergeten?
Motorsport-fotowedstrijd 2013
Bart Jacobs | 29 aug 2013

Na het succes van ‘Zomermotorfoto 2013’ blijft De Motorsite op zoek naar lezersfoto’s. Deze keer gaan we op zoek naar de leukste Belgische motorsportfoto.

 

Het najaar staat bij De Motorsite deels in het teken van de zoektocht naar de beste Belgische motorsportfoto. Foto’s van alle motorsportdisciplines komen daarvoor in aanmerking zolang de foto gemaakt is op een motorsportwedstrijd in België.

 

Concreet betekent dit dat je evengoed een foto van een clubcross bij MC Lille als een actiefoto van de Bikers' Classics mag opsturen. Ook foto’s van andere disciplines zoals Enduro, Trial, Speedway of Classic racen zijn meer dan welkom. Wie nog geen motorsportfoto heeft gemaakt vindt op http://www.fmb-bmb.be de sportkalender van de Belgische Motorrijdersbond. Overige data zijn op de sites van de diverse federaties te vinden.

 

De inzender van de leukste motorsportfoto krijgt een exemplaar van het boek “100 jaar motorrijden in België”.

 

Vooraf enkele regels:

-          De foto moet gemaakt zijn op een Belgische motorsportwedstrijd. De organiserende federatie of club speelt daarbij geen rol.

-          Er moet geen motorfiets op de foto staan maar de link met motorsport moet wel meteen duidelijk zijn.

   Gelieve bij de foto ook de plaats en wedstrijd waar hij gemaakt is te vermelden. En eventueel de rijder(s) in kwestie.

-          De wedstrijd loopt tot en met 11 november 2013. Dus moet je inzending ten laatste op 11 november om 23u59:59 binnen zijn.

-          Per inzender is slechts één foto toegelaten. Je bent dus verantwoordelijk voor je eigen fotoselectie.

-          Om onze mailbox niet te overbelasten mogen foto’s slechts een maximum grootte tot 3MB hebben.

-          Je foto mail je naar: fotowedstrijd@demotorsite.be met de vermelding ‘motorsport-fotowedstrijd’.

 

 

De winnende motorsportfoto zal in een apart artikel op De Motorsite belicht worden waarbij de winnende fotograaf aan het woord wordt gelaten. De overige foto’s komen in een fotogalerij op de Facebook-pagina van De Motorsite. Veel succes en fotografeerplezier!

 

Foto: Image Globe/Belga