Gebruikersnaam:

Paswoord:
Registreer

Paswoord vergeten?
Motorboek: 'Allez Allez Overzee'
Bart Jacobs | 12 feb 2013

MotorWereld-medewerker Joost Overzee brengt binnenkort z'n tweede boek op de markt: 'Allez Allez Overzee'

Joost Overzee, de adulte terrible van de Nederlandstalige  motorjournalistiek, en zijn partner Cherubijn verruilden  begin 2008 het comfortabele Amsterdam voor een nietig gehucht bij de Franse Pyreneeën. Nog lang niet gefortuneerd genoeg om de pensionado uit te hangen, bleef Overzee schrijven voor het Nederlandse MOTOR Magazine, onder  andere in zijn vaste column ‘Allez Allez Overzee’.

 

De rijkelijk geïllustreerde bundel Allez Allez Overzee omvat de opmerkelijkste columns, alle herzien en deels  herschreven, plus een aandeel niet-gepubliceerde ‘bonustracks’.  Het vormt een verrukkelijke melange van zowel het zoete als azijnzure Frankrijk, de onvermijdelijke Ik vertrok’-perikelen, Terreuropa, het boerse leven, crisisbeheersing, financiële armoede en levenslustige rijkdom. Dit alles in een bedje van authentieke motor-passie, overgoten met een gepeperde, swingende schrijfstijl.

 

 

Korting

 

Allez Allez Overzee is tot 31 maart 2013 met korting te bestellen bij Mastix Press, zie daarvoor het bestelformulier op de website www.mastixpress.nl. Voor € 12,50 inclusief verzendkosten wordt het boek dan thuis gestuurd.

 

 Joost Overzee – Allez Allez Overzee

176 blz, paperback, met kleurenfoto’s

Prijs: € 15,-

ISBN 978-90-818639-4-0

Mastix Press, Amsterdam, www.mastixpress.nl