Last call: voor onze fotowedstrijden

Deelnemen aan de motorsport- of motortreffen-fotowedstrijd kan nog tot maandagavond.Maandagavond verstrijkt de deadline van onze beide fotowedstrijden. Voor onze motorsport-fotowedstrijd hebben we wel wat inzendingen binnengekregen. Toch viel het ons op dat 80% daarvan motorcrossgerelateerd was. Alsof er in dit landje niet meer aan Wegrace, Enduro of Supermotard gedaan wordt. En dus hopen we stiekem dat deze disciplines in een aantal nieuwe inzendingen aan bod zullen komen.


Onze oproep voor de motortreffen-fotowedstrijd lijkt helaas in dovemansoren tevallen. Tot op heden kregen we nog een geen enkele foto ingestuurd. En dat vinden wij toch een beetje jammer. Zeker omdat er van februari tot maart wekelijks meerdere treffens plaats vinden in Belgïë. En dus hopen we in extremis toch nog een paar inzendingen te mogen ontvangen.

 

De laureaat  van elk van beide fotowedstrijden krijgt het mooie naslagwerk "100 jaar motorrijden in België"  van Ad van Poppel opgestuurd.Ideaal om menige winteravond zoet mee te zijn. De overige inzenders zien hun foto gepubliceerd in een daartoe bestemd album op onze Facebookpagina. De reglementen van beide fotowedstrijden vind je onder bovenstaande links. De deadline vervalt maandagavond 11 november om 23u59:59. Je kan je tot dan je foto (van max. 3 MB) inzenden naar: fotowedstrijd@demotorsite.be

 

 

Foto: Image Globe/Belga

Facebook comments