Gebruikersnaam:

Paswoord:
Registreer

Paswoord vergeten?
Laatste oproep P-Motard van het jaar
Bart Jacobs | 8 mrt 2013

Wie wil kans maken op de titel van P-Motard van het Jaar? En en passant ook nog een nieuwe Honda NCT 700 X DCT ABS t.w.v. 7.690 euro mee naar huis  nemen? Aarzel dan niet en schrijf je zo spoedig mogelijk in! Tot en met 10 maart kan je inschrijven voor deze legendarische wedstrijd georganiseerd door P-Magazine en MotorWereld met de steun van Honda Belgium…

 


Wat houdt dit alles in?

 

We gaan ervan uit dat een motard meer moet zijn dan een motorrijder. Het is om te beginnen een toffe pee. Kom hier maar eens ter redactie kijken! Verder moet hij allerlei skills hebben. En niet van gisteren zijn. En ook een beetje met de motor kunnen rijden. We houden dus een eerste selectieproef, op 30 maart in het VOC in Brugge, met vooral schriftelijke vragen en ook een kort gesprek met een het kruim van de P-redactie, Honda Belgium en MotorWereld. Op zaterdag 30 maart staat ook een eerste praktische proef op de agenda.

 

Na die eerste selectiedag houden we een groep van 10 motorrijd(st)ers over. Die krijgen op drie verschillende dagen evenveel verschillende proeven voorgeschoteld. Dat het iets met motoren te zien zal hebben, heb je ondertussen ook wel begrepen, maar houd ook in gedachten dat we niet naar de beste motorrijder van België op zoek gaan. Anders gingen we gewoon aan de deur van Stefan Everts bellen.  Nee, we zullen ook teamgeest, originaliteit en aanleg om plezier te maken in acht nemen. Kenmerken van een echte motard, quoi. En we houden alle motorproeven, zoals dat dan met een mooi woord heet, laagdrempelig.


Zin om mee te doen? Stuur dan als de bliksem een mail naar p-motard@p-magazine.be  Doen!