Gebruikersnaam:

Paswoord:
Registreer

Paswoord vergeten?
KNMV lanceert vernieuwde site
Bart Jacobs | 18 feb 2013

De Nederlandse motards en leden van hun belangenvereniging komen vanaf vandaag terecht op een volledig vernieuwde website. Een korte bloemlezing. De Koninklijke Nederlandse Motorrijders Vereniging (KNMV) is een Nederlandse belangenvereniging voor motorrijders en zette vandaag de knop van de website om zodat alle bezoekers nu terecht komen om de nieuwe layout. Ook de opzet is met zijn tijd meegegaan. Zo krijgen kersverse bezoekers de keuze uit motorrijden of motorsport. Bij alle volgende bezoeken blijft deze eerste keuze bepalend voor het uiterlijk van de homepage. Tijdens het internetten kan de bezoeker wisselen tussen de twee interessegebieden. Een andere noviteit is de verregaande integratie van social media in de website.

Manager afdeling motorrijden Cees Lengers is zeer verheugd met de live-gang: “We hebben maanden naar dit moment toegeleefd en zijn vol vertrouwen dat de nieuwe website voor veel positieve reacties zal zorgen. De KNMV-slogan ‘in het belang van motorrijders’ komt nu beter tot zijn recht. Uiteraard hopen wij dat onze inspanningen zorgen voor een betere online beleving en nog meer bezoekers. Ook niet-leden zijn welkom. De vernieuwde website moet een platform zijn voor motorrijders, waar je alles kunt vinden voor het beoefenen van je hobby.

Door de intuïtieve navigatie en de verbeterde zoekfunctie is het vinden van informatie op de KNMV-website veel eenvoudiger dan voorheen. Het maakt niet uit of er wordt gezocht naar nieuwsitems of andere gegevens. Een club, toermaatje of reismaatje in de buurt is zo gevonden, evenals een wedstrijd of ander evenement. Ook zijn er filmpjes over de diverse Voortgezette Rijopleidingen (VRO’s) van de KNMV te vinden. Nieuwsgierig geworden? Oordeel zelf.