Gebruikersnaam:

Paswoord:
Registreer

Paswoord vergeten?
Inhoud Motoren en Toerisme 9-2013
Bart Jacobs | 30 aug 2013

De september-editie van Motoren en Toerisme ligt vanaf vandaag in de winkel!

 

Motoren & Toerisme pakt in september op de cover uit met de dubbeltest Aprilia Caponord vs. Triumph Tiger Sport. Zijn het reizigers of gewoon sporters met hoge poten? Als primeur brengen we verslag uit over de alle nieuwe Harley-Davidson modellen voor 2014.

 

Verder is er ook een reportage ‘Compressor of turbo?’ naar aanleiding van de rij-indruk van de exotische Bimota DB11 VLXVan de ene Italiaan naar de andere, want ook de Ducati Multistrada 1200 GT komt aan bod en er is nog meer Italiaans geweld in de vorm van de Benelli 600. Al hangt hier wel een erg Chinees geurtje aan…  Wie eerder op zoek is naar een goedkope pendelmotor kan dan weer terecht bij de budget vergelijkingstest tussen de Honda CB500X en de elektrische Zero DS. Benieuwd of elektrisch rijden écht goedkoper is.

 

De reisverhalen van deze maand brengen ons over ‘de schreve’ in West-Vlaanderen en langs de mooiste wijngaarden in Limburg. Voor wie het wat verder mag zijn, trokken we naar de roots van de hippiecultuur in Californië. Tenslotte is er ook deel 7 van de Roadbook Rally met focus op de Industriële revolutie.