Gebruikersnaam:

Paswoord:
Registreer

Paswoord vergeten?
Inhoud Motoren en Toerisme 8-2013
Bart Jacobs | 2 aug 2013

Het augustusnummer van Motoren en Toerisme ligt vanaf vandaag in krantenwinkel, supermarkt en tankstation.

 

M&T staat deze maand volledig in het teken van de ‘Baggers’ met een vierdubbeltest van de Harley-Davidson Dyna Switchback, de Moto Guzzi California Touring, de Suzuki Intruder C 1500T en de Victory Cross Roads Classic. Daarnaast is er ook nog een uitgebreide rij indruk van Honda’s F6B, de Goldwing Bagger. 

 

Verder is er de primeurtest van Yamaha’s nieuwe bobber, de XV950 en trokken we richting Oostenrijk dat voor de gelegeheid een naamsverandering naar Roadster-rijk onderging. Daarbij aansluitend reden we ook  op de Yamaha FZ8-N, nog altijd een dijk van een naked bike. Het hoeven trouwens niet steeds de populairste motoren zijn die we testen, want we brengen ook een reeks rare gebakkies. Zo reden we met de Borile B450 Scrambler, de Peugeot Metropolis 400, de Moto Guzzi Griso 1200 8V, de Johnny Pag Malibu 320i en tenslotte Aprilia’s kleinste stuurwonder, de RS4.

 

In onze RoadBook Rally reizen we steeds verder door de tijd en deze maand zijn de middeleeuwen en de renaissance aan de beurt. Ook geven we u een grondige update van de langeduurtestmotoren, te beginnen met een reisje op onze Kawasaki Ninja 300.