Honda gaat feestje bouwen tijdens Isle of Man TT

'Big Red' gaat een 'revolution' ontketen tijdens de TT-week.


Marketeers zoeken steeds nieuwe mogelijkheden om potentiële klanten aan te spreken. In de motorbranche zijn fandagen of brand events al een tijdje gemeengoed. Zo organiseert ieder zichzelf respecterende Belgische importeur wel een circuitdag of een merkdag. In Groot-Brittannië hebben de constructeurs de afgelopen jaren de uitstraling van de Isle of Man TT herontdekt. En dus zag je niet alleen een hernieuwde betrokkenheid van Honda (via het Honda TT Legends-programma) Yamaha (via Milwaukee Yamaha), Suzuki (via Tyco Suzuki) en Kawasaki (via MSS Kawasaki) maar ook de komst van Hospitality-tenten. 

 


Honda gaat dit jaar nog een stap verder en organiseert op beide vrijdagen van de TT (30 mei en 6 juni) een dance event: Honda TT Revolution. Beide events zullen plaats vinden in The Courthouse, een bekende zaal in de Manx hoofdstad Douglas. Op vrijdag 30 mei speelt de rijzende ster van BBC Radio One, Danny Howard, ten dans. Op de laatste vrijdag is het dan de beurt aan Carl Cox. Cox is alvast geen onbekende in de motorsport want de Britse top-DJ dook eerder al een paar maal op tijdens de MotoGP grid walks van BBC-presentator Matt Roberts. De DJ is als motorsportfan dan ook in z'n nopjes om op de Honda TT Revolution te spelen. "Een uitstapje naar het Isle of Man TT-festival stond al langer op m'n to do-lijstje" zegt Cox "En nu kan ik met dit Honda-project dus m'n beide passies - motorfietsen en muziek - perfect combineren. Maar de TT is wel meer dan zomaar een motorrace, het is het perfect schouwtoneel voor ongelofelijk extreem sporttalent. Het is een adembenemend spektakel, of je nu een motorliefhebber bent of niet" vervolgt de veteraan uit de dance scene.  "Ik kan niet wachten om er deel van uit te maken en hopelijk vieren we met deze afsluitende party een week van Honda-zeges!" besluit Cox.

 


De evenementen zijn overigens niet zomaar gratis toegankelijk. Voor de set van Danny Howard in The Courthouse moet er £ 15 neergeteld worden, voor het optreden van Carl Cox zelfs £ 20.

Facebook comments