Gebruikersnaam:

Paswoord:
Registreer

Paswoord vergeten?
De Motorsite presenteert: Zomermotofoto 2013!
Bart Jacobs | 11 jul 2013

De zomer is hét seizoen bij uitstek om met de motor te rijden en dat geldt voor motards van alle gezindten. Bovendien leent dit jaargetijde zich ook uitstekend voor het maken van foto’s en dus kwamen wij van De Motorsite met Zomermotorfoto 2013 op de proppen.

 

 

De zomer is hét seizoen bij uitstek om met de motor te rijden en dat geldt voor motards van alle gezindten. Bovendien leent dit jaargetijde zich ook uitstekend voor het maken van foto’s en dus komen wij van De Motorsite met Zomermotorfoto 2013 op de proppen.

 

Deze week komt onze Zomermotorfoto nog uit de portfolio van fotoagentschap Image Globe maar vanaf volgende week zien we graag jullie foto’s op deze plaats.

Wat verwachten we?  Foto’s waarin zomer en motorrijden/motorfietsen centraal staan.  Dat kan dus een foto van een zomers ritje zijn maar reiskiekjes, treffens en motorsportfotografie komen in aanmerking. Een actuele foto is daarbij mooi meegenomen maar ook leuke foto’s uit jullie archieven zijn welkom.

 

Je stuurt je digitale foto’(s) samen met je contactgegevens op naar motorsite@metamedia.be . Per week selecteren we een winnende foto. Deze wordt op de frontpage van De Motorsite gepubliceerd en de winnaar krijgt een leuk motorboek thuisgestuurd.

 

De wedstrijd loopt over zes weken, te beginnen met volgende week. De deadline is telkens op woensdagmiddag om 13u00. De winnende foto’s worden telkens op vrijdag gepubliceerd.   Een selectie van de overige inzendingen zal op onze Facebook-pagina gepubliceerd worden.

Data deadlines Zomermotorfoto 2013

Week 1.               Deadline: wo 17/07

Week 2.               Deadline: wo 24/07

Week 3.               Deadline: wo 31/07

Week 4.               Deadline: wo 7/08 

Week 5.               Deadline: wo 14/08

Week 6.               Deadline: wo 21/08

 

 

 

 

Foto: Image Globe